Συστήματα και μηχανισμοί κουφωμάτων Roto

 

Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια τεχνολογία υλικού θα πρέπει να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε για τα παράθυρα και τις πόρτες σας, από τις πολλές καλές που διατίθενται στην αγορά, η Roto, μπορεί να σας πείσει ότι τα προϊόντα της αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Εμάς μας έπεισε.

Υπάρχουν δηλαδή, πολλοί σημαντικοί λόγοι για τους οποίους η Almadoors επέλεξε την Roto ως εκ των βασικών προμηθευτών και συνεργάτη.

Οι λύσεις συστημάτων Roto έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα κτίρια πιο άνετα, πιο ασφαλή και πιο ελκυστικά. Το όνομα της Roto αντιπροσωπεύει ένα εφευρετικό πνεύμα και την τεχνολογική πρόοδο και στηρίζει με τα προϊόντα της τον κατασκευαστικό κλάδο από το 1935. Ως συνεργάτες της μπορούμε αν βεβαιώσουμε ότι διαθέτει άριστη τεχνογνωσία στον κόσμο στην κατασκευή μηχανισμών και την ενσωμάτωση τους σε παράθυρα και πόρτες κουφωμάτων.

Αυτό δίνει σε εμάς τη δυνατότητα να παράγουμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά παράθυρα και πόρτες κουφωμάτων και σε εσάς να απολαμβάνεται την υψηλή ποιότητα, την σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική και φυσικά την ασφάλεια που σας προσφέρουν.

Τa προϊόντα της Roto διακρίνονται από τα χαρακτηριστικά της γερμανικής βιομηχανίας: καινοτομία, προστιθέμενη αξία στο προϊόν, κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Η πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων της είναι για την Roto ζωτικής σημασίας. Αυτό διασφαλίζεται από τις εσωτερικές εγκαταστάσεις δοκιμών της Roto, όπως το διαπιστευμένο Διεθνές Κέντρο Τεχνολογίας (ITC) στο Leinfelden.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει όλο το φάσμα των υποπροϊόντων και μηχανισμών που απαιτούνται για την κατασκευή ποιοτικών κουφωμάτων.
Όλα τα προϊόντα της Roto διαθέτουν πιστοποίηση «German made»:
Που σημαίνει στιβαρό, αξιόπιστο, ανθεκτικό