Ομαλή λειτουργία – Μακροχρόνια – Ασφάλεια.

Η άνεση έρχεται σε πολλές μορφές.

PremiLine, η νέα εξαιρετικά ομαλής λειτουργίας συρόμενη πόρτα θα σας εισάγει σε μερικά νέα. Η άνεση έχει πολλές μορφές. Όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο μιας ΑΛΜΑ συρόμενης πόρτας. Πόρτες που είναι πολύ εύκολο να χειρίζονται, να κινούνται ελεύθερα στο παραμικρό άγγιγμα. Ακόμη και για τους πολύ μεγάλους υαλοπίνακες, η εξαιρετικά υψηλή σταθερότητα των PremiLine προφίλ εγγυάται εξαιρετικά ομαλή λειτουργία.

Λόγω της υψηλής στατικής σταθερότητας σε ολόκληρη την κατασκευή, η ΑΛΜΑ συρόμενες πόρτες παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Και επειδή είναι διάρκειας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ,εσείς μπορείτε να καθίσετε πίσω και να απολαύσετε την άνεση από τώρα και στο εξής, ως υψηλής ποιότητας συρόμενης πόρτας όταν αυτή γλιστρά. Ομαλά. Διαρκώς. Ασφαλής.

Η ΑΛΜΑ πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και εισάγει στην ελληνική αγορά ότι καλύτερο εχει να επιδείξει η Γερμανική βιομηχανία στα συστήματα συρόμενων πόρτων

Πολλά οφέλη από μια συρόμενη πόρτα ΑΛΜΑ είναι ορατές σε όλους. Άλλοι θα δούν τις λεπτές λεπτομέρειες. Η κλίση στα άκρα και στις δύο πλευρές του προφίλ είναι υπεύθυνη για την εντυπωσιακή σχεδίαση. Και αυτά τα χαρακτηριστικά είναι συμβατά με όλα τα πρότυπα 70-χιλιοστών συστήματα. Ένα επιπλέον όφελος είναι στην κατασκευή του προφίλ του: το πλαίσιο μπορεί να είναι συγκολλημένo στη θέση του ή να επισυνάπτεται μηχανικά επί τόπου.