Κουφώματα Αλουμινίου Exalco

Τα κουφώματα αλουμινίου της Exalco περιλαμβάνουν πρωτοποριακά συστήματα που εξυπηρετούν τον κατασκευαστικό κόσμο, προάγουν την εξέλιξη και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της αρχιτεκτονικής αλλά και στο καταναλωτικό κοινό.
Διότι η Exalco επενδύοντας στην τεχνολογία της παραγωγικής διαδικασίας, κατέχει μια από τις αποκλειστικές τεχνολογίες στον κόσμο. Πρόκειται για ένα νέο μηχάνημα, το οποίο ενσωματώνει επάνω στο προφίλ ένα ειδικό λάστιχο διπλής διέλασης, υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας που διασφαλίζει την άψογη εφαρμογή και την απόλυτη στεγάνωση του κουφώματος.

Με την παράδοση ενός πιο ολοκληρωμένου προϊόντος, ο κατασκευαστής απαλλάσσεται από περιττή χειρωνακτική εργασία και μειώνονται τα κόστη και οι χρόνοι κατασκευής του κουφώματος, ώστε να διατηρείται η ποιότητα σε κορυφαία επίπεδα χωρίς να επιβαρύνεται η τελική τιμή του προϊόντος και ο καταναλωτής.

Τα κουφώματα αλουμινίου της Exalco διακρίνονται για υψηλή αντοχή στον χρόνο, χωρίς να επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, δεν διαβρώνονται, δεν σκουριάζουν, δεν χρειάζονται συχνή συντήρηση και διατίθενται σε πολλές επιλογές τύπων προϊόντων και χρωμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ EXALCO