Γιατί να επιλέξετε για τα κουφώματά σας την Almadoors

1. Γιατί η Almadoors κατασκευάζει, πουλά και συντηρεί τα κουφώματά σας.

Η Almadoors είναι καθετοποιημένη επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας κουφωμάτων, συνθετικών και αλουμινίου. Συνεργάζεται με κορυφαίες στην Ελλάδα και στη διεθνή αγορά, εταιρίες παραγωγής profile και μηχανισμών κουφωμάτων και κατασκευάζει τα κουφώματα που σας παραδίδει στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής που διαθέτει, στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η τοποθέτηση και η συντήρηση, όταν απαιτείται, γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, υπαλλήλους της Almadoors.

2. Γιατί η Almadoors συνεργάζεται με κορυφαία Brands

Η συνεργασία της Almadoors με κορυφαία Brands παραγωγής profile και μηχανισμών κουφωμάτων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των κουφωμάτων της, που βασίζεται στα πιστοποιημένα γερμανικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ότι αφορά τα συνθετικά κουφώματα (προφίλ KBE – μηχανισμούς ROTO -πόμολα HOPPE – ρολά SKS ), ενώ στα κουφώματα αλουμινίου από πιστοποιημένα υλικά της Exalco και της ΕΤΕΜ. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντίσταση στην πίεση του ανέμου, προσφέροντας υψηλά θερμομονωτικά και ηχομονωτικά αποτελέσματα.

3. Γιατί η Almadoors διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας

Η Almadoors έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO9001:2000. Αυτό σημαίνει ότι ελέγχεται – και αυτοελέγχεται – διαρκώς σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της (παραγωγή και εμπορία) ώστε να επιτυγχάνει διαρκή βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας και υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.

4. Γιατί η Almadoors έχει δεσμευτεί να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στις βέλτιστες τιμές

Δεν είναι εύκολο, αλλά η Almadoors, αντιλαμβανόμενη την δύσκολη -μακροχρόνια- οικονομική περίοδο που διανύουμε, κάνει ότι μπορεί για να διατηρεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στις βέλτιστες τιμές , με την καλύτερη σχέση κόστους / ποιότητας.

5. Γιατί στην παραγωγή και τοποθέτηση κουφωμάτων, η εμπειρία μετράει

Η Almadoors κατασκευάζει και πουλά κουφώματα από το 1997, ενώ τα στελέχη της βρίσκονται στην αγορά κουφωμάτων περισσότερα από 40 χρόνια.

6. Γιατί στην Almadoors μπορείτε να πληρώσετε και με δόσεις

H Almadoors σας δίνει τη δυνατότητα, άτοκων δόσεων σε όλα μας τα προϊόντα, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

7. Γιατί η έκθεση προϊόντων της Almadoors, βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμο σημείο, με δυνατότητα πάρκινγκ.

Στην έκθεσή μας, θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας, θα σας εξηγήσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις και φυσικά μπορείτε να δείτε: Όλα τα είδη κουφωμάτων που διαθέτουμε, τις λεπτομέρειες ποιοτικής κατασκευής τους, τα ρολά και τα παντζούρια, τις σίτες, τις πόρτες εσωτερικές και εξωτερικές, καθώς και τις πόρτες ασφαλείας.