:)
 
Εταιρεία
 


Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»;

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Ποιες κατοικίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν;

Επιλέξιμες κατοικίες είναι το σύνολο των μονοκατοικιών, πολυκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων (χωρίς επιπλέον προϋπόθεση) που ικανοποιούν αποκλειστικά τα ακόλουθα κριτήρια: • Βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης χαμηλότερη ή ίση των 2.100 €/τ.μ. • Έχουν καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ιδιοκτησιών ανά πολίτη, ενώ στις πολυκατοικίες όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν με ίδια κεφάλαια. Επίσης, εντάσσονται κενά διαμερίσματα που κατοικούνταν εντός των τελευταίων τριών ετών. Ποιός μπορεί να ενταχθεί στο Πρόγραμμα – Με ποια κίνητρα;

Κατηγορία Ωφελούμενων

A1

A2

B

Ατομικό Εισόδημα

Α.Ε. ≤12.000€

12.000€ < Α.Ε. ≤ 40.000€

40.000€ < Α.Ε. ≤ 60.000€

Οικογενειακό Εισόδημα

Ο.Ε. ≤ 20.000€

20.000€ < Ο.Ε. ≤ 60.000€

60.000€ < Ο.Ε. ≤ 80.000€

Κίνητρο

70% Επιχορήγηση

30% Άτοκο Δάνειο (επιδότηση επιτοκίου 100% έως 31.12.2015)

35% Επιχορήγηση

65% Άτοκο Δάνειο (επιδότηση επιτοκίου 100% έως 31.12.2015)

15% Επιχορήγηση

85% Άτοκο Δάνειο (επιδότηση επιτοκίου 100% έως 31.12.2015)

Προβλέπεται δυνατότητα λήψης 4/5/6ετούς δανείου, με ή χωρίς εγγυητή, χωρίς προσημείωση ακινήτου, δυνατότητα άμεσης αποπληρωμής του δανείου χωρίς επιβαρύνσεις, καθώς και εξόφληση των προμηθευτών/ αναδόχων μέσω της τράπεζας χωρίς την εμπλοκή του πολίτη. Με την υπαγωγή στο πρόγραμμα παρέχεται προκαταβολή 40% του προϋπολογισμού της αίτησης. Για την ένταξη στο Πρόγραμμα απαιτείται η διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων (πριν και μετά τις παρεμβάσεις), το κόστος των οποίων καλύπτεται κατά 100% από το Πρόγραμμα, μετά την επιτυχή υλοποίηση του έργου.

Επιπλέον, καλύπτεται δαπάνη για αμοιβή συμβούλου έργου, έως 250€ χωρίς Φ.Π.Α.

Για ποιες εργασίες μπορώ να χρηματοδοτηθώ;

Η εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται από τις παρεμβάσεις του προγράμματος πρέπει να αντιστοιχεί σε αναβάθμιση μιας ενεργειακής κατηγορίας ή στο 30% της ενεργειακής κατανάλωσης του κτηρίου αναφοράς.

Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις αφορούν σε:

1. Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής (συμπεριλαμβάνονται πρόσθετες εργασίες όπως αποξηλώσεις και αποκομιδή, επεμβάσεις στη στέγη πχ. αντικατάσταση κεραμιδιών, κτλ).

2. Αντικατάσταση κουφωμάτων και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (συμπ. εξώπορτα κτηρίου, κουφώματα κλιμακοστασίου, παντζούρια, ρολά, τέντες, κτλ).

3. Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης (συμπ. αντικατάσταση εξοπλισμού του λεβητοστασίου και του δικτύου διανομής, τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, συστήματα ελέγχου και αυτονομίας θέρμανσης κτλ).

Για την υλοποίηση των παρεμβάσεων δεν απαιτείται αδειοδότηση, ούτε καν έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας, εκτός πολύ ειδικών περιπτώσεων.

Ο μέγιστος επιλέξιμος προϋπολογισμός των παρεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (που αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη για το Πρόγραμμα) δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15.000€ανά ιδιοκτησία.

Πχ. ένας πολίτης με οικογενειακό εισόδημα 35.000 € για εργασίες προϋπολογισμού 10.000€, συνάπτει 5ετες δάνειο τον Ιούνιο 2012 ύψους 6.500€ και λαμβάνει επιχορήγηση τo υπόλοιπο ποσό 3.500€. Η δόση του δανείου του είναι περίπου 110 €, ενώ οι τόκοι που θα επιβαρυνθεί για την περίοδο 1/1/2016 -1/7/2017 είναι περίπου 80 €. Επιπλέον, του καλύπτεται το κόστος που πληρώνει για την ενεργειακή επιθεώρηση και αμείβεται ο σύμβουλος έργου του.

Βήματα για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα

1. Προέγκριση δανείου (υποκατάστημα τράπεζας) - πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση. 2. Υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών. 3. Υπαγωγή αίτησης ενδιαφερόμενου- υπογραφή δανειακής Σύμβασης- εκταμίευση προκαταβολής. 4. Υλοποίηση Παρεμβάσεων - δεύτερη Ενεργειακή Επιθεώρηση. 5. Προσκόμιση δικαιολογητικών -εκταμίευση λοιπού δανείου και επιχορήγησης.

Η ένταξη στο πρόγραμμα είναι μία συνεχής διαδικασία έως την εξάντληση των πόρων ανά περιφέρεια. Για περισσότερες πληροφορίες http://exoikonomisi.ypeka.gr ή στο τηλ. 210-6969813 (Δευτέρα με Παρασκευή 10.00- 14.00).

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΛΜΑ:  ΤΑ ΣΥΝ-ΘΕΤΙΚΑ

H κατασκευαστική εταιρεία ΑΛΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 από τους δυο πρώην τεχνικούς διευθυντές της COPLAM, τους κυρίους Σιδηρόπουλο και Καπετανγιάννη με όραμα τους να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον χώρο των συνθετικών κουφωμάτων.

Η τεχνική εμπειρία ετών βοήθησε στην γρήγορη και ανοδική πορεία της εταιρείας και στη καθιέρωση της σε σημαντικό τεχνικό φορέα στο οικοδομικό και κατασκευαστικό κλάδο τα αποτελέσματα δεκαετίας ήταν πέρα από τις προσδοκίες των ιδιοκτητών της με τον δεκαπλασιασμό της παραγωγής της και την συνεχή εξάπλωση των πωλήσεων της. Η ΑΛΜΑ σας παρέχει άριστη ποιότητα κατασκευής πορτών και παραθύρων βασισμένη στα πιστοποιημένα γερμανικά υλικά υψηλής ποιότητας(προφίλ KBE - μηχανισμούς ROTO -πόμολα HOPPE - ρολά SKS ), στον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στην πολυετή εμπειρία κατασκευής των τεχνικών της.

Τα συνθετικά κουφώματα φέρουν το σήμα πιστοποίησης ποιότητας ISO 9001 απόδειξη των αρίστων συστημάτων συνθετικών κουφωμάτων που κατασκευάζει στο ιδιόκτητο χώρο της στην βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η παραγωγή συστημάτων καλύπτει όλες τις ανάγκες του σήμερα με κατασκευή ποικίλων εφαρμογών στον χώρο του συνθετικού κουφώματος με προϊόντα όπως πόρτες, παράθυρα, εξώπορτες, συρόμενα, φυσούνες, συρόμενα τύπου βαγονέτου, κυκλικά ανοίγματα, φεγγίτες, συρόμενα βαρέως τύπου, ρολά, παντζούρια, αντικουνουπικές σήτες και κουφώματα ειδικών κατασκευών. Ταυτόχρονα με τα συνθετικά κουφώματα δραστηριοποιείται και στις θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες με μεγάλη ποικιλία τύπων, σχεδίων, χρωμάτων και γενικών λύσεων στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας.

Στην ΑΛΜΑ σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των φίλων μας.

Η χρησιμοποίηση των συγχρόνων συστημάτων παραγωγής εξειδίκευση του προσωπικού της, το άρτιο δίκτυο μεταφοράς και η συνεργασία με τις κορυφαίες γερμανικές εταιρίες στην παραγωγή προφίλ και μηχανισμών, εξασφαλίζουν ένα άριστο συνθετικό κούφωμα που έχετε την δυνατότητα να δείτε στις δυο εκθέσεις μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η ΑΛΜΑ σε μια συμπαράσταση στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, προσφέρει σε όποιους πελάτες φέρουν (στείλουν με φαξ ή με e-mail) τα μέτρα, τιμες χοντρικής!!!

Για τοποθέτηση και μεταφορά για όσους επιθυμούν κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της εταιρείας

Τώρα έχετε την δυνατότητα, με χρήση πιστωτικής κάρτας, άτοκων δόσεων σε όλα μας τα προϊόντα

                                                                                     

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012

 
Έκθεση 1: Πλαστήρα 58, Tηλ.: 2310 308.780,2310 307.665,2310 327.275, 2310 301390, Fax: 2310 312.140
Εργοστάσιο: ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου, Tηλ.: 2310 795.527, Tηλ. & Fax : 2310 795.465
Created by Alpha