Εταιρεία
 


Εταιρικό Προφίλ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΛΜΑ: ΤΑ ΣΥΝ-ΘΕΤΙΚΑ

H κατασκευαστική εταιρεία ΑΛΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 από τους δυο πρώην τεχνικούς διευθυντές της COPLAM, τους κυρίους Σιδηρόπουλο και Καπετανγιάννη με όραμα τους να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον χώρο των συνθετικών κουφωμάτων.

Η τεχνική εμπειρία ετών βοήθησε στην γρήγορη και ανοδική πορεία της εταιρείας και στη καθιέρωση της σε σημαντικό τεχνικό φορέα στο οικοδομικό και κατασκευαστικό κλάδο τα αποτελέσματα δεκαετίας ήταν πέρα από τις προσδοκίες των ιδιοκτητών της με τον δεκαπλασιασμό της παραγωγής της και την συνεχή εξάπλωση των πωλήσεων της. Η ΑΛΜΑ σας παρέχει άριστη ποιότητα κατασκευής πορτών και παραθύρων βασισμένη στα πιστοποιημένα γερμανικά υλικά υψηλής ποιότητας(προφίλ KBE - μηχανισμούς ROTO -πόμολα HOPPE - ρολά SKS ), στον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στην πολυετή εμπειρία κατασκευής των τεχνικών της.

Τα συνθετικά κουφώματα φέρουν το σήμα πιστοποίησης ποιότητας ISO 9001 απόδειξη των αρίστων συστημάτων συνθετικών κουφωμάτων που κατασκευάζει στο ιδιόκτητο χώρο της στην βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η παραγωγή συστημάτων καλύπτει όλες τις ανάγκες του σήμερα με κατασκευή ποικίλων εφαρμογών στον χώρο του συνθετικού κουφώματος με προϊόντα όπως πόρτες, παράθυρα, εξώπορτες, συρόμενα, φυσούνες, συρόμενα τύπου βαγονέτου, κυκλικά ανοίγματα, φεγγίτες, συρόμενα βαρέως τύπου, ρολά, παντζούρια, αντικουνουπικές σήτες και κουφώματα ειδικών κατασκευών. Ταυτόχρονα με τα συνθετικά κουφώματα δραστηριοποιείται και στις θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες με μεγάλη ποικιλία τύπων, σχεδίων, χρωμάτων και γενικών λύσεων στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας.

Στην ΑΛΜΑ σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των φίλων μας.

Η χρησιμοποίηση των συγχρόνων συστημάτων παραγωγής εξειδίκευση του προσωπικού της, το άρτιο δίκτυο μεταφοράς και η συνεργασία με τις κορυφαίες γερμανικές εταιρίες στην παραγωγή προφίλ και μηχανισμών, εξασφαλίζουν ένα άριστο συνθετικό κούφωμα που έχετε την δυνατότητα να δείτε στις δυο εκθέσεις μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η ΑΛΜΑ σε μια συμπαράσταση στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, προσφέρει σε όποιους πελάτες φέρουν (στείλουν με φαξ ή με e-mail) τα μέτρα, τιμες χοντρικής!!!

Για τοποθέτηση και μεταφορά για όσους επιθυμούν κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της εταιρείας

Τώρα έχετε την δυνατότητα, με χρήση πιστωτικής κάρτας, άτοκων δόσεων σε όλα μας τα προϊόνταΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

 
Έκθεση 1: Πλαστήρα 58, Tηλ.: 2310 308.780,2310 307.665,2310 327.275, 2310 301390, Fax: 2310 312.140
Εργοστάσιο: ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου, Tηλ.: 2310 795.527, Tηλ. & Fax : 2310 795.465
Created by Alpha